Start Introduktion Råfodring Naturmedicin Hundetrivsel Shop Kurser Foredrag Kort Kontakt

Mission

Baggrund

Hjemmebesøg

Det ubevidste kropssprog

Hundens budskab

Forum: BARF-historier

Kunderne poster på Facebook

Loca Loba avl af hunde

Samarbejds-partnere

FILM

...


Min baggrund

MIN BAGGRUND

 
Hvis du har været grundig på min hjemmeside - vil du allerede nu have fået en del viden om min baggrund. Læs fx. forsiden og der står en del allerede. Så hvad kan jeg fortælle.
Jeg har siden mit 6. år haft ansvaret for hunde. En tidlig alder der har været kimen til min store viden og ikke mindst kærlighed og forståelse for hundens "tanke mønstre/adfærd". I en alt for tidlig alder måtte jeg klare mig selv et langt stykke ad vejen. Jeg flygtede ofte hjemmefra og der hvor vi boede - var det én stor bygge plads. Her opholdt der sig vagt hunde som boede på pladsen. Når alt blev for svært hjemme - ja så kravlede jeg over indhegningen og ind til mine dejlge venner. Vi delte min mad og "talte sammen". Angst har jeg aldrig haft for hunde. En stor respekt tilgengæld. jeg opdagede hvor loyale og arbejdsomme hunde egentlig er. Hvor glad de er for, at "please" vores behov for alt muligt og umuligt. Det eneste hunde "forlanger" til gengæld er et kærligt, blidt og tro - værdigt nussen/ kælen over rygstykkerne. Et glad smil fra os.
 Da jeg nærmede mig 14 års alderen - var jeg allerede i gang med træning af hunde. Især dem som mennesker menter var "adfærdsvanskelige".
I starten af de 30 startede jeg min egen Hunde Skole - Hundens Ulvesprogs Skole - inspireret af min smukke Ulve pige Ahrnna (hun er desværre taget til dyre himlen i oktober 2015). Selvom jeg allerede havde haft 3 hunde var denne min ulvepige ganske særlig. Med hendes knap 50 % hvid ulv i sig - måtte jeg erkende, at jeg havde meget endnu , at lære. Samtidig blev mennesker på min vej ved med, at spørge om jeg ikke godt ville undervise i mine "metoder".
Skolen eksploderede og blev til mange hold og mange gode år. Både med foredrag, undervisning blandt andet i DCH og IPO klubber. Weekend kurser og meget mere. I dag (2016) arbejder jeg mest med privat undervisning 1 til1 samt hjemmebesøg men kommer gerne ud hvis det er et behov/ønske.
I 2012 - 2014 startede jeg et frugtbart og lærerigt samarbejde med Lintrup Safari Zoo Park. Hvor jeg fik blandt andet holdt foredrag inde hos de vilde Dingoer. Jeg fortalte publikum og demonstrerede hvorfor hunde bider, trækker sig fra mennesker, bliver aggressive, bange ect. her gjaldt det vitterlig om, at kunne "sit ulvesprog" ellers var jeg nok ikke her i dag :0) Mit hjerte faldt dog med et brag til lille SIGRID - Sigrid var en Stribet Hyæne - vi udviklede et fantastisk samarbejde ot tillid, så jeg tilsidst kunne få den ære, at holde hende alt i medens hun talte hyæne sprog og tyggede i mig - ren kærlighed men de har godt nok store tænder og tygger til. Men hvad gør man ikke for kærlighed....... Sigrid bor nu i Odense Zoo Park.
Jeg har været inviteret til Ægypten i 2011 for, at arbejde med ca 350 vilde hunde i Sinai ørkenen.Det gav mig mulighed for, at studere adfærd og ikke mindst afprøve mine teknikker. Jeg valgte, at være i dalen med dem fra morgen til aften. At stå midt under fuldmånens skær og tude sammen i flok - fik mine tårer til, at flyde i stride strømme. YDMYGHED er lige hvad det er disse vilde dyr har lært mig.
I skrivende stund har jeg den store fornøjelse, at have 2 butikker hvor jeg bla. hjælper hunde med forskellige former for allergi, sygdomme, stress m.m. Hunde som er dømt til aflivning pga langvarige symptomer. jeg har i mere end 10 år arbejdet med TCM - Natur Medicin til dyr - og i snart ligeså mange med , at hjælpe mennesker med fodring efter en rov dyr maves principper - BARF. 
En veltilpas og korrekt afbalanceret hunde mave - skaber også rolige og rummelige hunde.

HUNDE ADFÆRD i Danmark Jeg oplever en fremherskende problematik i Hunde Danmark – flere og flere anskaffer sig hunde og Internaterne fyldes op. Hundene får stemplet PROBLEM HUND ! Især kamphunde og hunde der er mix af disse racer. Det er ganske enkelt ikke rimeligt.Og da slet ikke med den hundelov vi har.Hunde er en spejl refleksion af deres mennesker ! Hunde har brug for en kærlig underviser og mentor.

OG DU VED DET !