Start Introduktion Råfodring Naturmedicin Hundetrivsel Shop Kurser Foredrag Kort Kontakt

Mission

Baggrund

Hjemmebesøg

Det ubevidste kropssprog

Hundens budskab

Forum: BARF-historier

Kunderne poster på Facebook

Loca Loba avl af hunde

Samarbejds-partnere

FILM

...HJEMME BESØG og hvad så ?

 

Hjemmebesøg er mange ting. Jeg har den holdning, at "i basen" skal der herske ro og harmoni. Mange hunde er desværre pænt stresset og andre har det mennesket kalder  "adfærds problemer". For mig svarer det til unge teenagere der mangler mentorer med erfaring og viden. Det er ikke anderledes for vores hunde. Der er kun dig til, at hjælpe din hund til, at følge "dags ordenen" i dit hjem og ude. Din hund har brug for, at vide hvad du egentlig ønsker af den.

Når jeg tager på hjemmebesøg plejer jeg altid, at sige " Nu piller jeg hele strukturen fra hinanden. Og så bygger jeg den op igen" 
Jeg arbejder intenst med din hund i et nært samarbejde - for den kan mange ting. Måske har du brug for værktøjer fordi din hund har angst, depression, vrede, er "højt råbende"(gør meget), splitter hjemmet i atomer osv osv. 
Mange årsager har jeg arbejdet med gennem adskillelige år. Intet problem er for lille eller for stort. Alt afhænger af dig som ejer. Hvad er du villig til, at arbejde med, hvad har du opgivet, hvilke redskaber magter du, er du handicappet og har udfordringer med din hund.
RING og vi finder ud af hvad der skal gøres. Vær dog forberedt på , at du får "lektier for" allerede inden jeg kommer.OG afsæt helst ml. 2 - 4 timer da jeg ikke arbejder under tidspres. Hunden skal kunne følge med og ikke mindst skal du kunne rumme en hulens masse informationer - så som hundens kropssprog / adfærd i forskellige situationer. Og ikke mindst trænes til, at forstå dette kropssprog.
Jeg laver også privat undervisning og foredrag i Hundens Ulvesprog
 
PRIS for et hjemme besøg er på time basis incl. moms.
KR: 650,- pr påbegyndte time
Transport kommer oven i.
Depositum på KR: 1.000,- straks tiden er booket
                   
               VOV - LIG HILSEN
          HUNDE SPECIALISTEN