Start Introduktion Råfodring Naturmedicin Hundetrivsel Shop Kurser Foredrag Kort Kontakt

Mission

Baggrund

Hjemmebesøg

Det ubevidste kropssprog

Hundens budskab

Forum: BARF-historier

Kunderne poster på Facebook

Loca Loba avl af hunde

Samarbejds-partnere

FILM

... VORES DYR HAR RETTEN TIL

indre og ydre balance i forholdet til os som ejere.

Siden mit 16.ende år (1976) har jeg arbejdet med dyre kommunikation samt adfærds træning og forståelse for dyr som værende ligeværdige sparrings partnere for os mennesker. Allerede som ganske ung opdagede jeg, at hunde har et ganske særligt internt stemme-, flok- og kropssprog. Jeg satte mig for, at lære dette og må sige, at hundene er taknemmelige og kommunikerer med mig som var jeg en "ulve søster". Til stadighed lærer hunde mig meget. og ISÆR, hvordan vi mennesker påvirker hundes adfærd og hvordan de opfatter vores KROPSSPROG.

De vilde hunde i Lintrup Safari Zoo Park (Australske Dingoer) - De ca.350 vilde hunde i Sinai ørkenen i Ægypten og ikke mindst de mange hundrede tam hunde, som jeg til dagligt arbejder med, bekræfter mig til stadighed i, at Ahrnna metoden® - Hundens Ulvesprog, som jeg har døbt den, virker efter hensigten.

Ahrnna metoden® er dedikret til min første ulvehund Ahrnna (R.I.P gik over d.24.9.15). Jeg har heldigvis 2 af hendes vidunderlige hvalpe Zeus og Groa og "outsideren" Aslan der er en polar hund.
Ahrnna har lært mig mange fantastiske ting i konstellationen af menneske/hund samarbejdet. Når hun en dag er gået over til de evige jagt marker, vil dette koncept stadig være et minde om alt det, jeg kan lære andre mennesker og ikke mindst hunde.
Kun få er så heldige, at opnå det, jeg har opnået gennem disse fantastiske vilde som tamme hunde. Mine teorier og metoder Hundens Ulvesprog har jeg afprøvet så rigeligt blandt disse hunde ikke ufarligt men særdeles lærerigt. En bred vifte af viden og kundskab jeg ikke ville kunne læse mig til eller opnå andre steder. Jeg ønsker ,at dele ud af denne viden. Dele med dig og din hund.
Jeg arbejder for tiden på indholdet til denne webside.

Du er velkommen til at sende mig en email, hvis du har spørgsmål til dette emne: shannie@ulvesprog.dk

Hvis du tilmelder dig min Facebookside

www.facebook.com/hundespecialisten

og Hunde Specialistens Face Book gruppe

Her kan du følge med i mit arbejde for sunde og glade hunde. Og ikke mindst sætte sjove foto´s ind i gruppen af din egen hund

Jeg er at træffe i min butik: trælastvej 8, Audebo,4300 Holbæk

Mobil +45 22 59 53 12

Efter kl. 18 er TELEFONEN LUKKET
(Svareren aflyttes dog jævnligt)

Er tlf optaget indtal venligst navn og nr. til svareren og jeg ringer straks jeg er ledig.